Vakbeursnoviteit: Lockersysteem van Kern

De Zwitserse fabrikant van couverteersystemen, Kern, heeft haar bekende portfolio uitgebreid met:

KernLockers bestaande uit Home en City terminals.

De Nederlandse vestiging van Kern zal deze bijzondere noviteit voor het eerst tonen op de Grafische Vakbeurs die gehouden wordt van     14 t/m 16 maart in Gorinchem.

KernLockers is een postbussysteem waar (verschillende) koeriers een pakje in kunnen plaatsen en waaruit klanten het pakket, door middel van een unieke beveiligde code, weer op kunnen halen wanneer het hun uitkomt.

De locker meldt het pakje automatisch af wanneer het opgehaald wordt.

KernLockers betreft een modulair systeem, dat zowel binnen als buiten geplaatst kan worden en in elke gewenste grootte te configureren is. Ook de vakken zijn in vele maten verkrijgbaar.

Het systeem kent zelfs gekoelde units voor de levering van bederfelijke waren.

Manager Kern Nederland, Will van der Kraan: “De pakketpostmarkt groeit enorm. Het logistieke proces is daar niet goed op afgestemd. Pakketjes worden veelvuldig bij buren afgegeven, die daar heel vaak niet blij mee zijn. Ook in de afhaalpunten bij supermarkten, tankstations en winkels is het vaak een chaos van teruggestuurde en af te halen pakketten. KernLockers is een betrouwbaar systeem dat orde schept in het plezier van het ontvangen van een pakketje.”

Kern is actief in de documentverwerkende industrie, met hard- en software oplossingen in zowel de:

Transactionele

Direct Mail

Grafische markt

Kern heeft besloten op de Grafische Vakbeurs haar innovatieve KernLocker te introduceren.
Van der Kraan: “Tijdens een test in Spanje bleek dat heel veel bedrijven in deze vorm van dienstverlening geïnteresseerd zijn, voor zowel pakjes als voor (vertrouwelijke) dossier/briefverspreiding. Verrassend was, dat de interesse voor zowel interne als externe post van toepassing was, en ook zeker past in het verlengde van postbezorging.

Daarnaast hebben ook drukkerijen en signbedrijven klanten, die een oplossing zoeken voor de pakketpostbezorging. Eigenlijk iedere organisaties kan met de nieuwe Kern lockersystemen hun dienstverlening, binnen en buiten kantooruren, uitbreiden. We verwachten hier heel veel van.”

Meer weten over KernLockers?

Bekijk dan deze noviteit op de stand tijdens de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign in Gorinchem, of neem contact op met:

Kern Nederland B.V.
Argonstraat 56
2718 SM  Zoetermeer

Telefoon: +31 79360 1250

info@kernbv.nl

www.kernbv.nl

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK