Blendle Premium: Spotify voor artikelen

Blendle lanceert met Blendle Premium een nieuwe dienstverlening in de journalistiek. Voor een vast bedrag per maand (10 euro) krijgen abonnees dagelijks toegang tot een gepersonaliseerde selectie van 20 artikelen uit 120 kranten en tijdschriften. Dit concept kennen we bijvoorbeeld van het succesvolle Spotify voor muziek. Blendle-oprichter Alexander Klöpping denkt een jonge doelgroep aan te kunnen spreken voor betaalde, hoogkwalitatieve artikelen. Klöpping hekelt de Facebook-cultuur, waarbij jongeren een hoop non-nieuws voor hun kiezen krijgen en nauwelijks nog goede journalistieke content onder ogen krijgen. Met Blendle Premium mikt Klöpping op honderdduizenden abonnees. Als het concept een succes wordt in Nederland, wil Blendle dit uitrollen in andere Europese landen en de VS.
Bron: Blendle/(evajinek)

 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK