Agfa legt de rode loper uit

28 april 2015 Agfa - 2 van 528 april 2015 Agfa - 4 van 5 28 april 2015 Agfa - 5 van 5

 

 

 

 

 

 

In een wervelende kleurrijke show liet Agfa tijdens het “Red Carpet Event” aan zijn klanten zien waar het bedrijf staat als leverancier van industriële printers voor de Sign en Display markt.

Circa 500 Europese bezoekers konden zich vergapen aan de modernste technologie. Met groot gevoel voor theater werden de nieuwe grootformaat printers Jet Tauro en Jet Mira onthuld. Twee vlakbed uv printers die in staat zijn op hoge kwaliteit veel verschillende materialen te beprinten.

De indrukwekkende grote snel bewegende koppen zijn blikvangers van deze printers. De Tauro heeft een printbreedte van maar liefst tweeëneenhalve meter en 36 koppen. En een snelheid van 275 vierkante meter per uur. De nieuwe uv-inkten kunnen veel dunner geprint worden waardoor het inktverbruik lager is dan bij voorgaande en andere modellen.

 

28 april 2015 Agfa - 3 van 528 april 2015 Agfa - 1 van 5

 

 

 

 

 

 

Deze machines worden ondermeer ingezet voor het bedrukken van panelen van karton, kunststoffen, glas en hout en zijn bij uitstek geschikt voor retail en tentoon stellingen. Agfa laat zien in de showroom in Antwerpen dat er veel meer mogelijk is met de lijn sign productieapparatuur. Zoals braille print op metalen bordjes, kartonnen meubilair, huis decoratie, metal look prints en veel outdoor reclame toepassingen die vandaag de dag niet meer weg te denken zijn uit het straatbeeld.

Agfa zet in op snelheid, beeld scherpte en kleur en laat zien tijdens haar shows dat elk materiaal beprint kan worden.

Op de Sign beurs Fespa in Keulen, die gehouden wordt van 18 tot en met 22 mei is Agfa present met de imposante Tauro en Mira.

 

 

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK